Administrator
Piszcie, co chcielibyście zmienić w wyglądzie forum itp. ;)
Administrator
Tyle to wiemy. ;) Trzeba będzie się tym zająć, ale wydaje mi się, że na razie najważniejsza jest funkcjonalność forum.
no oczywiscie :)szkoda że jest nas tak mało!!!ale przynajmniej nie ma wśród nas osób które nie sa godne bycia na tym forum!
Ja się cieszę, że jest mało użytkowników, bo im jest ich więcej, tym jest więcej chamstwa.
anonimowa marsoholiczka.
luuz, jeszcze się nazbiera trochę osób, przecież forum istnieje niecałe 3 dni dopiero ;D
a nagłówek na pewno się jakiś skonstruuje. potem pewnie jakieś tematy jeszcze podochodzą i będzie ok. ale nie za dużo, bo forum będzie zamulać.
Administrator
Właśnie lepiej, żeby było więcej osób. Trzeba szerzyć i gromadzić fanów Marsów. Ale też nie za dużo, są dla nich inne fora. ;)
Dokładnie o to mi chodzi. Nie chcę żeby było tu bardzo dużo użytkowników, ale też nie dwóch na krzyż.
Ludu, ludu, podobają się nowe emotikonki?
Użytkownik
Mi pasuje tak jak jest, chociaż można byłoby coś zmienić. Ostatnio tu nikogo nie ma.
Ja myslę, że można bybyło ulepszyć zakładkę z muzyką.
Tak, aby zakładać w niej nowe wątki, w których będzie opisany jeden, konktretny zespół, jaki lubimy
i będzie tam można pogadać o tym zespole, podyskutować, wyrazić swoje zdanie na temat itp.
i galeria jest taka pusta ...
Ostatnio edytowany przez beautiful lie (2011-03-12 12:39:59)
Be who you wanna be – fuck everyone else's opinion. Don't be one of those stereotypical people. - Jared Leto